Ingredienser
Kagen:
200 gram sukker
4 æg
1½ tsk. vaniljesukker
200 gram mel
2 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2½ dl mælk
150 gram smeltet smør
Fyld:
150 gram smør
1 dl kaffe (kan undlades, hvis man ikke er til kaffe, erstattes evt med lidt vand eller mælk)
4½ spsk. Kakao
2 tsk. vaniljesukker
150 gram kokosmel
200 gram flormelis
Fremgangsmåde:
Pisk sukker, æg og vaniljesukker grundigt sammen i en skål. Sigt mel, bagepulver og kakao op i massen og rør dejen jævn, mens mælken tilsættes lidt af gangen. Til sidst tilsættes den smeltede smør lidt af gangen.
Når dejen er ensartet, kommes den i en bradepande (35 cm*40 cm) og bages ved 175 grader i ca. 45 minutter.
Mens kagen er i ovnen laves fyldet. Alle ingredienserne til fyldet kommes i en lille gryde og smeltes sammen under omrøring.
Når kagen er færdigbagt, fordeles fyldet på den og kagen stilles nu til afkøling.