Marmorkage

Print Friendly, PDF & Email

Ingredienser
200 gram Smør
225 gram Sukker
2 tsk. Vanillesukker
3 Æg
250 gram Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
1 dl. Piskefløde
2 spsk. Kakao

Fremgangsmåde
Rør smør og sukker godt sammen og rør vanillen i. Tilsæt æggene et af gangen og rør godt mellem hvert.

Bland bagepulver i melet og rør melet i dejen skiftevis med fløde eller mælk.

Tag 1/3 af dejen fra og rør kakao i.

Kom halvdelen af den lyse dej i en smurt sandkageform. Kom den mørke dej herpå og herover igen den lyse dej. Vend lidt rundt i kagedejen med en kniv, så kagen marmoreres.

Bag kagen ved 175 grader C. alm. ovn i godt 1 time.

Opskriften er fundet på alletiders kogebog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.