Citronfromage

Print Friendly, PDF & Email

Til 4 personer

Ingredienser:
4 æggeblommer, pasteuriseret
125 gram sukker

4 blade husblas
2 citron

2,5 dl piskefløde

4 æggehvide, pasteuriseret

Pynt:
1 dl piskefløde
Citron
Citronmelisse, frisk

Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes hvidt.

Husblasen blødes op i koldt vand, vrides og smeltes i citronsaften.

Fløden piskes let og vendes i æggesnapsen. Heri vendes husblasen og til slut stiftpiskede æggehvider.

Pyntes med flødeskum og tynde strimler af citronskal, citronmelisse eller orangestænger eller chokoladekringler.

Opskriften er fundet på alletiders kogebog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.