Mazarinkage med chokolade

Print Friendly, PDF & Email

Ingredienser
200 g smør
250 g flormelis
4 æg
115 g hvedemel
280 g marcipan
100 g kartoffelmel
2 tsk bagepulver
overtrækschokolade

Start med at smelte smøret og lad den køle lidt af så den er lun. Derefter røres smøren og flormelis sammen.

I en anden skål skal marcipanen og 4 æggeblommer røres sammen til den er blød. Tilsæt smøren/flormelis i blandingen. Mel, kartoffelmel og bagepulver tilsættes efterfølgende.

I en anden skål skal du piske æggehvider stive så meget at du kan vende skålen på hovedet uden det ryger ud og  det skal  vendes forsigtigt  i dejen.

Nu er dejen klar til at komme i formen. Smør en springform med smør og fordel dejen i og bag kagen i 45 min ved 180 grader.

Kagen skal køle ned inden du servere den så den sættter sig og bliver svampet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.