Kanelsnegle bagt i bradepande

Print Friendly, PDF & Email

Giver ca. 12 stk.

Det skal du bruge
100 g smør
3 dl mælk
50 g gær
1 æg
100 g rosiner
1 tsk salt
100 g sukker
700 g hvedemel

Kanelremonce
75 g smør
150 g brun farin
1 spsk kanel

Glasur
150 g flormelis + vand

 

Fremgangsmåde:

Hæld mælk i det smeltede smør. Rør gæren ud i lidt af det og hæld resten af mælken i. Rør ægget sammen og hæld i sammen med rosiner, salt og sukker. Ælt mel i, til dejen slipper bordet. Hæv overdækket og lunt i 1 time.

Ælt og rul ud i ca. 50 x 25 cm. Bland og fordel kanelremoncen på dejen. Rul dejen og skær den i 5 cm tykke skiver, ca. 12 stykker. Sæt din kanelsnegle i en bradepande og efterhæv 30 min. Bag ved 220 grader i ca. 15 min.

Afkøl dine sneglene og pynt med glasur.

De her kanelsnegle er også nemme at tage med på arbejde. Behold dem i bradepanden, og vent med at pynte dem med glasur, til du skal servere dem for dine kolleger.

Jeg fandt opskriften på søndag.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.