Giver ca. 12 stk.
Det skal du bruge
100 g smør
3 dl mælk
50 g gær
1 æg
100 g rosiner
1 tsk salt
100 g sukker
700 g hvedemel
Kanelremonce
75 g smør
150 g brun farin
1 spsk kanel
Glasur
150 g flormelis + vand
Fremgangsmåde:
Hæld mælk i det smeltede smør. Rør gæren ud i lidt af det og hæld resten af mælken i. Rør ægget sammen og hæld i sammen med rosiner, salt og sukker. Ælt mel i, til dejen slipper bordet. Hæv overdækket og lunt i 1 time.
Ælt og rul ud i ca. 50 x 25 cm. Bland og fordel kanelremoncen på dejen. Rul dejen og skær den i 5 cm tykke skiver, ca. 12 stykker. Sæt din kanelsnegle i en bradepande og efterhæv 30 min. Bag ved 220 grader i ca. 15 min.
Afkøl dine sneglene og pynt med glasur.
De her kanelsnegle er også nemme at tage med på arbejde. Behold dem i bradepanden, og vent med at pynte dem med glasur, til du skal servere dem for dine kolleger.
Jeg fandt opskriften på søndag.dk